Apám születésnapja.

Standard

imageKonyhaasztalnál írok kapkodva. Még le kell adnom két anyagot, közben meg sütôben figyel édesapám születésnapi tortája. Mindent pontosan kiszámítottam, megterveztem, hogy mire hazaér, addigra minden meglegyen. Persze ha a BLIKK nem nekem dobná ide az összes aljamunkát, akkor haladhatnék,… Már rég le kellett volna vetkôznöm, … Aah, a tortából van még 3perc hátra, addig kapkodva megterítek a földön. (Mi így szoktuk ilyen alkalmakon.) leterítettem a takarót a nappali közepén, gyertyák égnek mindenütt, diszkréten zümmög a StarWars filmzene cd….
Minden tökéletes,… -lesz pár perc múlva.
Laptop bezár, tortát sütôbôl ki, három gyors vágás, gyors kanyarítás a krémmel -belül, oldalt, teteje- kész is. Már csak el kell rejtenem….
Hallom ahogy apa megszexeli a zárat a kulcsával. Jujj. Gyorsan-gyorsan..
Összeszorított combokkal odacsoszogok a villanykapcsolóhoz, gyertya már a kezemben lángol. Klikk. Vak sötét lesz. Csak a gyertyám lángja vezeti apát a folyosóról a nappaliba. Lassan jön, így van idôm elhelyezkedni a földre megterített ágyunk végében. Zenét felhangosítom, pont mikorra belép és meglát az édesapám. Minden tökéletes.
Pont felerôsödik az ismert csillagok-háborúja téma (tha-tha -tadaa…) én félig ülök, kezeimmel szilárdan tartva magam. Mint egy büszke istennô, hátravetem fejem, hajam szabadon omlik a földre, melleim büszkén kitolva, hegyes bimbóim szinte a menyország padlóját karcorják, bordáimon megfeszül a hús, hasam behorpadva engedi hogy minden fény szerteáradjon a szobában, a szétnyitott lábaim közt lobogó gyertyáról.
Apa szemei könnybe borulnak, két kezéből csörgô zajjal ereszti el a tesco-s nejlon szatyrokat (amiben a gyakori fosások miatt a váltásruháit hordja)… Letérdel elém, szinte vallásos meghatottsággal. Közben én próbálom a boldog szülinapot dalt énekelni a star wars téma ritmusában… Ekkor édes drága apám -jelezve hogy kész elfújni a gyertyát-közelebb hajol,… Nagy lélegzetet vesz, és pont akkor amikor az elsô forró viaszcsepp eléri a pinám falát,… Pontosan abban a pillanatban, egy fuvallattal elfújja a gyertyát.
Felemelem a fejem, és látom hogy apa nem teljesen boldog.
-Miaz? -kérdem kislányos hangon. -az angyalszag..? Erre ô, combjaim közül felnézve rám: “-Á, nem. Semmi. Csak azt hittem hogy lesz torta.” Majd megértô, apai puszit cuppant a puncimra.
-Hát csak ez a baj? Nevetek fel… És ahogy nevetek, tolni kezdem, tolni és tolni… Ki magamból a pinámba rejett meglepetéstortát.
Apa arcát szinte egy pillanat alatt teljesen eltemetik a meglepetésfalatok -igaz, kis hüvelyfolyás meg némi menstruáció-maradék is szaporította a szinte még sütô-meleg remekmûvet. Ekkor egyszerre teljes lett a boldogságunk. Leírhatatlan a mohóság, ziháló zabálás, ahogyan apa ette, falta, szürcsögte a pinámból és seggembôl ömlô darabokat. Boldogság volt ez. Amolyan igazi, születésnapi “kiafasztérdekel” boldogság.

..aztán felébredtem.
Folyt. Köv.

3 thoughts on “Apám születésnapja.

  1. Mindig csodálkozom, milyen lehet egy ilyen bőrben élni. Értetlenül állok az efféle emberi benső előtt, hogy egy élőlénynek ez van belül, ez a szenny, ez a szégyen, amit titkolni kellene az emberek előtt, de a magadfajta kiírja magából. Nyugtasson a tudat, sok van belőled, az emberiség kárára. Talán könnyebb is lehet így, hisz úgy érezheti egy ilyen „Taigetoszra szánt” egyed , megszabadul egy kevéstől abból a trágyaléből, ami kitölti belülről. Egyszerűen gyalázatos. Bár vélelmezem, nem a saját neved alatt alkotod ezeket a gyöngyszemeket, márcsak azért sem, mert egy valamit is érő főszerkesztő páros lábbal rúgna ki egy ilyen munkatársat, nem beszélve arról, hogy annyira erőltetetten hangsúlyozod a Blikket, hogy kizárt, valóban ott dolgozol. Ha tévednék, az a lapra nézve szégyen, bár napestig lehetne boncolgatni, hányszor, hány helyen hág át sorozatosan a Blikk kőbe vésett újságírói szabályokat illetve milyen képet mutat a XXI. századi újságírók erkölcsi és morális szintje, mely túlzás nélkül egy minden képzeletet felülmúlóan gonosz pszichopata értékrendjéhez közelít vagy olykor túlszárnyalja azt.
    A magyar társadalom nevében nagyon köszönöm Neked, ezt a helyesírási hibáktól hemzsegő mocskot, moslékot, rothadó matériát, erkölcstelen víziókat, amik beteg lelkedben nap, mint nap megszületnek. Egyébként a Blikk szerkesztőségéről és munkatársairól árnyaltabb képet nem is adhatna az a tény – ha tény – hogy ott dolgozik egy ilyen erkölcsi torzó és hulla. Az már csak a dolog pikantériája, hogy pont abban a műfajban “alkotsz nagyot”, amiért a fizetésedet kapod és, amit a hivatásodnak tudhatsz, feltéve, ha egyáltalán ezt a betű és szóhalmazt egyáltalán írásnak lehet nevezni. Sekélyes, ostoba, erőltetetten hatásvadász, szenzációért izzadságszagúan erőlködő minősíthetetlen produktum, ami megmételyez minden értékes, mélyérzésű emberi lelket. Persze pont beleillik abba a képbe és törekvésbe, amit a torz lelkű, romlott kollégák, bértollnokok, szerkesztők, műsorvezetők, programigazgatók a médiumokban elkövetnek az emberiség, a jóízlés, értékek, erkölcs, morál, etika, lélek, szellem ellen. Vérlázítónak, elfogadhatatlannak tartom, hogy egy ilyen szörnyeteg mindenfajta retorzió nélkül folytathatja ámokfutását, dehát tudjuk, milyen a rendszer, megveregetheted a válladat, szülődnek sikerült világra hoznia egy ilyen selejtet, apádnak gratulálok, kíváncsi lennék, milyen lelkesedéssel olvassa spermájának ilyettén tombolását.
    Persze egészen biztosan kialakul az a réteg, aki vevő lesz erre a szavakkal le nem írható bűzős mocsokra, hiszen van igény a gyerekpornóra is, az állatkínzásra is, a bizarr szexfilmekre is, folytathatnám a sort napestig, pont ezekbe a gyönyörű emberi megnyilvánulásokba illik bele a te (kisbetűvel) munkásságod is. Ahogy a felsoroltakat is, ezt a fajta művészetet is súlyos évekkel büntetném, és akkor abba a miliőbe kerülnél, ahol tárt karokkal fogadják a magadfajta szégyent. Hazértél! És, akinek más véleménye van – tisztelve, hogy különbözőek vagyunk, hisz nagy az Isten állatkertje, bocsánatot kérve az állatoktól -, azt hozzád bilincselném, egy szigetre telepítenélek mindannyiótokat, aztán egymás szarában-húgyában boldogítsátok egymást! Megteszem a feljelentést előre megfontolt szándékkal elkövetett, az emberi jóízlést és erkölcsöt sárba tipró, az emberiség ellen módszeresen elkövetett bűncselekmény okán!
    P.s.: Finom, éleseszű elmére vall a felismerés, bizony a színes és sokszor extrém, abszurd és nagyon beteg művészi palettán az űrt egy ilyen művészi fekáliával is be lehet tölteni, ragyogó ötlet, aminek pont annyi a kuriozitása, érdekessége és értéke, mintha kiállnál a Körútra, leguggolnál, utat engednél a testedet megtöltő anyagnak, amit aztán elkenve az arcodon, felordítanál: Heuréka!
    Brávó!

  2. És, ha van vér a pucátokban, így hagyjátok, indoka sok nem lehet a moderátorodnak, hogy törölje a hozzászólást!

Leave a comment